Skola

Blir så  lite uppdatering nu när det är skola. Men nu så sitter jag hemma, har nyss ätit och så pluggar jag lite. okej en kvart så sticker jag på dans. Sen får det bli hem, duscha & sen plugga igen. Mmm...  Har lite bilder från mobilen som jag kan lägga upp från de senaste dagarna. Hoppas Ni har det bra allihopa. Puss hej!

Off to school


H&M

Beställde lite käder från hm för ett tag sen. Detta fick jag hem i torsdags. + en cardigan också som jag skicka tillbaka För den passade inte alls. Det ska komma mera, men jag vet inte riktigt när.

NicoNIcoNico. dumhuvve.

Oj, jag fick inte skriva så.Hon slog me. Men de skiter jag i c:
Men ah. Nu sitter jag hos nico då da. Vi typ chillar. thiiiiiihi, bengtsson dansar just nu så jag tog över asså Nico (aa  ta en titt på min blogg HÄR :DD , puss på er ;))))<3

Det svåra är inte att dö för en vän, utan hitta en som är värd att dö för.

här sitter jag och inte gör allt för mycket. Musik & kollar runt på massa bloggar. Idag tror jag att jag ska vara med Nico. vi får väl se vad vi ska göra. Sen imorgon så är det skola. Vill ha en ny bloggdesign också. Får väl Fundera på det. Ha det bra!

Kräftskiva

Japp. Nu sticker jag snart på kräftskiva. Kameran häner med. Hehe. Hoppas ni får en trvlig kväll. Puss!

Ulrik Munther.

Såå bra röst & Himskans söt e han ju me. haha (a'
Ulrik Munther – Sticks And Stones
Ulrik Munther – Moments Ago
Ulrik Munther – Life

Dag 13 - det här stör mej

- Spotifyreklam. Usch.
- Folk som överdriver extremt mycket. Stör mej verkligen på det.
- När man typ ska iväg & så kommer man på i sista sekunden att man glömmt ladda mobil eller kamera, eller vad       det nu kan vara för något..
- Om man glömmer trycka på skicka på mobilen så går man runt och väntar på svar,så han man inte själv skickat.
- När man planerat, längtat & Verkligen viljat något & sen så blir det inte av.

nummer 2

RALLE THE MAN!

Dagen i lite bilder.

Detta e bara mobildbilderna. Hade kameran också, Så kommer snart lite bilder från den också.
Vi kom till stan innan andra affärer var öppna, så att vi underhöll oss inne på Clasohlson. Ballonger fick vi med.(:
inne på ur&penn
Käk på SubWay.
på hm. hehe
Phille inne på den där konstsaken. Fanns kläder man fick pröva.
Och så på tåget hem.

K-stad.

goddag på er alla! Idag så började vi klockan halv nio & då gick bussen in till stan. Sen tog vi tåget in till k-stad. När vi kom dit så fick vi fri tid i stan typ 2 timmar? Gick rund och kolla & så käkade vi. Sen så var vi tvungna att gå till typ konsthallen elr vad det hette. Det vart tråkigt. Men vi gick igen efter en halv timme. Sen så vart de ärr gå till tåget, vänta lite på det & sen åka hem.

Dag 12 - det här ångrar jag.

Ojdå. Det finns så mycke man kan ångra. men jag tycker man ska sluta att ångra och oroa sej över en sak förlänge. Tycker istället att man ska lixom sikta framåt istl. Hahah nu lät de lite sådär överdrivet vuxet. men ni fattar va jag menar (;

Två oranga.

jag gillar dessa, gör ni?

Onsdag.

Tjenare hallå!
Idag så har ja vatt i skola. Började som vanligt vid tio över åtta. Sen typ musik, och massa annat. Käkade & sen efter de så tog vi skolfoton. Brukar alltid se så konstig ut på sånna foton, men man kan ju hoppas på det bästa? ja. sen efter de så var de mer skola. sen hem, typ va vid datan lite. Mammi kom hem vid halvfem. Då hade hon köpt min mobil åt mej. Som ja visade i förra inlägget. ♥ Sen så åt ja & sen så iväg och dansa.
Nu har ja typ gjort lite mat, för imorrn så ska vi typ ha beatch dag? Så ska åka meed becca dit & sen imorrnkväll är det dans igen. jaddåå. Ah vi hörs ! hejdå!


KOLLAKOLLAKOLLA!

ja kolla in vad jag har köpt. tufft va?? absålut. en liten söt en är det. Siv heter hon. så hälsa nu fint till siv alla! Duktigt. haha nej men aa. Nu är den min, så sry gamla sony ericson. Nu är det siv som gäller (;
lite så snabba bilder på min nya älskling.

Goderkväller!

Hej på er!
Dagen har jag varit i skolan. (daaahh) haha. nej men typ haft första hemkunskapen för åttan. Vi gjorde köttfärs soppa & slajmig kräm. Jajamen, där ser man. Sen första spanskan. Ja jag kan väl iallafall säga vad jag heter. Hur bra är inte det? ;) Typ efter skolan hem & plugga lite. Mormor kom med fett mycket björnbär. Massa med liter. Hehe. mums! Sen så käkade jag, duschade, va ute en liten stund och sen så stack jag till fritan. Ja där var det absålut trevligt! Men jag åt nog liite för mycket kakor. Hehe. inte bra johanna. fyy.
Nu så har jag nyss plockat fram lite kläder och smycken pch så till imorrn. Fotografering blir de då. Yesbox.
Sen torsdag är det typ beatchdag & fredag ska vi typ åka till kristianstad. Tufft...... ne.
ha det bra! ska sova nu. pussar!

Lördagen


Nybäddat.

så skönt att gå och lägga sej i en renbäddad säng. Om ni inte förstod det så tänker jag sova nu för jag är så sjukt trött! puss & godnatt! ♥

dag 11 - en sak jag ska göra innan jag blir 30

Jag har ingen aning om vad ambitioner är? Så sry, men jag hoppade över den. hehe.
Men en sak jag skulle vilja göra innan jag blir 30 är att tatuera mej. Asså det ska ju inte dröja så länge som 30 år, men iallafall så ska jag göra det.. Om jag vågar hehe. Inget stort. Bara nått litet hjärta eller fin text typ.
Eller asså ja. Typ. hehe. jag vet inte riktigt
jag vet inte xd

Nu.

Mumsar på lite glass med nyplockade björnbär. Mumn :)
ser typ lite läskigt ut, men ne de e de nt (;

Nico, johanna, linda & maja

igår & natten har spenderats med nico, johanna, linda & maja. Fett skojj. Började med att vi va inne i stan, dom åt pizza och så. Fast ja hade redan ätit hemma. Sen gick vi runt lite istan. Hem till johanna. Kolla på film. Sen gick vi ut en stund. somnade nog vid tre eller fyra tror jag?  Kommer nog bilder senare. men nu är jag så trött att jag inte orkar lägga in bilderna. Ska bara vara hemma hela dan och ta det lungt. Kolla på film elr nått sånt. Packa upp måste ja me göra. Ja. Hoppas jag kan somna i kväll, för annars kommer jag vara fett trött asså! hehe. Hoppas ni har haft en bra helg. pusshej!
inte så passande bild, men ah. solnergång någon dag.

Dag 9 - mina drömmar

Drömmar..... Jag drömmer om att bli en typ proffs fotograf, en sån som alla vill bli fotograferade av. Typ Som Bingo Reme eller vad sjuttsingen han heter. Eller kanske typ utomlands också.. Jag vet inte. Drömmar är ju drömmar så kan kan man ju segla iväg hejvilt med. Vill kunna vad säger man, leva på det. kunna försörja mej och familj. Men asså shit. det är ju nu som jag vill detta. Det kan ju ändras jättesnabbt! Drömma kan man ju alltid! ♥

Kristianstad

Efter skolan idag så åkte jag in till kristianstad med Linda & Becca. Vart jätte roligt, bortsätt från att de var typ en jätte äcklig gubbe som typ... Inte riktigt följde efter men. assså jag vet inte riktigt. äcklig var han iallafall!
Vi gick där i nårra timmar, snackade, kollade runt, åt lite & köpte lite. Sen tog vi tågen hem, chillade en liten stund i stan sen åkte vi hem. Hemma väntade en hemmagjord pizza. Det vart gott :D Efter de har ja bara typ chillat.
Hoppas ni har haft en bra dag. Puss! ♥

Ring från Kappahl

Hårklämmor från h&m

Vanligt svart linne från cubus.
.
Ja det var det. Inte jätte kul saker;p

Dag 8 - Min bästa vän

Oj, jag kan inte bestämma mej för EN bästa vän, det blir ett antal. hehe. Men jag väljer dom som jag typ umgås med mäst och e mina allra bästa. sen e de många bra vänner med lixom, ni fattar;p
Nico♥
Linda. Ganska gammal bild, men den e fin! ♥
Johanna.♥
Maja, bara rååååkade ta din profilbild på fb. men din va den ända som funkade att ta från fb. (;¨♥
Becca ♥
oj, vad liten den bilden blev. hehe snodde den från din blogg. hehe. Julia♥
.
Tycker igentligen de känns lite konstigt att peka ut just dom man gillar bäst. men ah, ni fattar. puss hej!

brocoli.

Fråga inte om rubriken, fråga inte.
Hatt de sjukt bäst me nico och johanna. En helt klart bra avslutning på lovet. Typ snackat, solat & cyklat runt lite. Till slut hamnade vi på planen men en varsin slusch. Eller hur det stavas. Nej vet inget mer. Puss hej!

Lite shopping

Var i stan efter lilla stunden i skolan. Skulle kolla efter dansskor, men de hade dom inte där. Men köpte istället ett par vite converse. Fast ja ska nt använda dom nu, mamma tyckte ja kunde ha dem till våren istället. Sen var vi inne på Shack matt också. Hittade en skit billig tröja på 75 %. Skulle kostat typ 160 kronor innan men köppte den för 40. Fynnd ;) Fanns dock bara en M, Men köpte den ändå, lite stor men de gör inte så mycket.

Skola...

Nu sticker jag till skolan... I en halv timme. Hehe.

Dag 7 - I min väska

Eheh jag visste inte vad jag skulle skriva för pinsammt minne igår, kom inte på något. Jomen visst har det varit saker som vatt sjukt pinsamma, men sen efter ett tag så känner man lixom äh, det var inte så pinsammt. Så jag tar närste dag istället. Om jag senare skulle komma på ett pinsammt minne så skriver jag det senare. hehe. Så nu blir det för dag sju - I min väska.
.
Jag kan inte riktigt bestämma mej vilken väska jag ska välja, men vi kan väl ta Min lilla väska, det blir ju inte så jobbigt då. Hehe.
Denna väskan fick jag i julas av mina kusiner. Har en till liknande men denna är lite bättre för den är lite större.
typ mobil, plåmbok. ah ni kan väl se själva. hehe. Interssant. Nee.
och så väska dåja. ehe

Yesterday


Om jag tycker om er? Hell yes!

Hallååååå. Denna kvällen har jag cyklat ner till tocker med nårra av mina fina vänner! Skit skojj. Badat & grillat och pratat. Hahah. ja.  livet leker. (: ialf, nu på lovet, snart skola igen..... jaja.
Det togs en massa bilder, så det ska väl komma lite senare då. Kanske i morrn. en av bilderna kmr här.
Idag skulle också min gammlafarmor fyllt 100 år. Massa tankar går till henne. ♥

Det är beundransvärt det där, hur mycket skit ett mänskligt hjärta kan ta.

Igår kväll.
aa... det var mkt godare än vad det ser ut. Vanilj glass med oreo & riven vit choklad. hehe
okej, mobilbilder, så man ser inte så mkt. men de e skit samma. hehe.

I don't think about risks much. I just do what I want to do. If you gotta go, you gotta go.

Hallå där!
Vaknade imorse av klockan vid halv tio. Måste ju faktiskt försöka stiga upp lite nu, annars kommer jag aldrig fixa att komma upp till skolan. Iallafall på torsdag så går ja bara i skolan en halvtimme. har typ utvecklingssamtal klockan nio till halv tio. Sen ledig. och på fredag borjar jag 10, så det är ändå ganska lungt.
Idag så har jag jobbat lite, sen käkat & ah nu sitter jag vid datorn. Senare så blir det att grilla med tjejerna på tocken. Får ju passa på nu när det går med vädret. Drar med mej kameran, så det kommer att komma bilder senare. :D
puss hej!

Tips.

Tänkte jag skulle tipsa om en hår sak typ ;p Bra för dej som vill ha extra volym i håret. Det är som pulver som man häller lite i hårbottnen och typ fluffar man de eller vad man ska säga. Jag tycker det är bra, bara man inte tar för mycket för då känns håret lätt flottigt eller så, ni fattar :D
Dust it, Osis + från Schwarzkopf. Kan man antagligen köpa hos frisören.

Gr8.

Hajjhallå. Sitter och plattar håret, chattar med Johanna Hall & väntar på att världens segaste människa ska bli klar. Trevligt absålut. Senare blir de då att va med henne. Sen torsdag börjar skolan. Var fan tog sommarlovet vägen? Jaoo... nej hejdå!

Dag 5 – Det här saknar jag

Det jag saknar allra mäst är helt klart min farmor och farfar. Önskar att jag var mer med dem.
Ja... Kan inte säga så mycker mer än att jag saknar dem så in i norden & önskar att dom vore här. ♡

Life as we know it.

Vill se denna!


Pictures.

Från förra veckan, då jag var hos mormor & morfar.











Klöver.


dag 4 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

Ganska nytagen iallafall, igår kväll togs den, men då gick det inte att ladda upp...

★. Jag tycker jätte mycket om att ha ringar på mej.

★. Jag älskar när trevliga saker bara händer, 

★. Jag tycker om att klä mej enkelt, men ändå så att det blir snyggt & "piffa" med fina smycken.

★. Jag följer jättemånga bloggar varje dag, nästan för många. hehe

★. Jag vill verkligen åka till typ New York, Los Angeles, Miami & massa sådna städer.

★. Jag är beroende av musik. 

★. Jag tycker värkligen inte om spindlar, uuwwwkk.

★. Jag skulle vilja tatuera mej. 

★. Jag älskar att fotografera.

★. Jag tycker att converse är dem bästa skorna!


Converse.

Äckligt snygga asså. Vill verkligen ha dessa. Och ett par vita (a'

Nico & Linda.

Hallihallå. Vi vaknade idag vid halv elva. Sen så va lite lit epå daton typ, sen käka vi lite frulle. Efter det kollade vi på en film. Sen när den var slut så typ städade vi & sen så stack vi hem typ. Vet nt vad klockan va? halv fyra kanske? Hemma så blev de jobba lite, chill & sen grillat. Gott. Nu så kollar jag på film igen haha. Ska sova sen, va uppe till klockan 6 i morse.;p Puss hej!
det funkar inte att ladda upp bilder, så det får komma senare! ♥

Dag 3 - Det här är jag beroende av.

Oj jag vet inte vad jag är beroende av.... Vänner kanske? Musik & facebook. Haha nej, men vänner är jag beroende av. Men asså ja, jag älskar mina underbart fina vännen. Som man kan lite på & säga allt till. Just nu sitter jag med två av dom. Så skönt att bara sitta och prata. Bara snacka ut om allt mella himmel och jord. Så absålut, jag är beroende av mina vänner. Och sen min fina familj & fina släkt. Jag är beroende av dem också. Kanske tillexempel en sommarkväll med familj och kusiner. Väldans härligt asså. Så ja. Jag är beroende av vänner, familj och släkt.
Puss! ♥

Htc

Svart eller vit?

"filmtajm"



Film nu med nico & linda!

Just nu.

haha fint ja.

Just nu.

Jadå, fint!

Hate my self for loving you.

hallihallå!
Nu har jag precis kommit in från att varit duktig & målat två stolar. nu är det bara 3-4 kvar. Nu så blir det att gå upp och duscha. Är helt färgig över händer, armar & ben. Ganska typiskt mej att kladda ner mej. Jaja. Ska i alla fall försöka få bort lite av det nu. Pusshej!

Dösnygg!

Tycker denna bikinin är så sjukt snygg!

Från Stylebytyra , där dom  också har en himskans massa fina ringar!

Dag 2 - En rolig kväll.

Oj, det finns ju så många kvällar som har varit sjukt roliga. men får väl välja en då.
Det var för ett tag sen när jag, johanna & nico var hos linda. Vi kolla på film, bada & spelar kort. & snackade och så med ;p Bilderna får mäst tala för sej själva eller vad man säger?
Nicoleta
Johanna

Bilar 2.

Hallå där! Iförmiddes kom mormor och hämtade mej. Vi åkte dit, vid typ klockan tolv så åt vi mat & efter det så bjöds det på björnbär och jordgubbar till efterrätt. Gott kan jag lova er! Sen så bakade vi en kladdkaka & efter det gick vi ut ett bra tag, promenerade, fotagraferade & pratade typ. Tog en massa bilder, så dom kommer nog efter hand tror jag? Sen spela vi lite kort & typ kvart över sex ringde min morbror och skulle snacka me mej. Han typ undrade om jag ville hänga med på bio. Och det ville jag ju klart, så snabbt som attan var jag klar och blev sen hämtat. Då frågade jag var det var för film, för det hade jag inte funderat på. haha. men det var bilar 2 i 3d. Men den var ganske bra faktiskt ;p jajemen. Så dagen har vatt skojj.
Imorrn blir de först att jobba. Sen ska jag till nico tror jag, och sen vid 6 så ska jag & tjejerna sticka lite till jazzfestivalen. gå runt där och lite så ;p
sen efter de ska jag och linda sova hos nico.
Vi hörs!


bergan är abssålut tuff, asså!

Helluhellu. Jo jag är vaken nu... k bry?

Over the rainbow.

Innan ikväll...

Dag 1 - Presentera mej själv.

Börjar idag istället.
Ja.. Jag heter då Johanna och är 14 sommrar gammal. Bor i en liten håla i södra sverige med min familj & Lille katt. Jag älskar att fotografera. Tycker det är superroligt och jag gör det tillsammans med min nikon d3100 som jag fick i julas. Har också ett lite större zoomobjektiv + det vanliga man får med då. När jag inte ärni skolan (ifs sommarlov nu, men ändå) så är jag med kompisar, dansar eller ja, något annat. Jag tycker också om att shoppa och resa.
Till hösten, eller om nio dagar rättare sagt, så börjar jag åttan & ska få mina första betyg.. Lite läskigt.
Nej asså jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, så det får bli såhär. puss!


mm... fin egobild här va... !!

18 dagar

Tänkte köra på en sån här sak där man har en pungt om dagen man skriver om, så vi testar med det.Kör igång imorgon tror jag?

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – En rolig kväll
Dag 3 –Det här är jag beroende utav
Dag 4 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig

Dag 5 – Det här saknar jag
Dag 6 – Ett pinsamt minne
Dag 7 – I min väska

Dag 8 – Min bästa vän
Dag 9 – Mina drömmar
Dag 10 – Mina ambitioner
Dag 11 –  En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 12 – Detta ångrar jag
Dag 13 –
Det här stör mig

Dag 14 – Mitt favoritminne

Dag 15 – En att-göra-lista innan jag dör

Dag 19 – Någon jag ser upp till
Dag 17 – Det här får mig att gråta
Dag 18 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför


Buttefly fly away.

ph; me with a nikon d3100.

Segt blogg.se?

a asså det var assegt när jag skulle logga in nu... typiskt men efter kanske  försök så funka de. Idag har jag vatt me Linda. Skit skojj. Haha vi har bakat typ as mkt xd Först så gjorde vi panacotta, men så saknade vi nått sak så vi fick cykla och köpa det borta på macken. Precis när vi kom ut så öppnade sej himlen och jag kan säga att vi var ganska så blöta asså... Ah så gjorde vi klart de, sen så gjorde vi en sorts kaka också haha. Sen så kolla vi på massa avsnitt av sex and the city. & efter det badade vi  ett braa tag & så åt vi hamburgare. Haha snacka om att va mätt & ha ont imagen efter allt haha. Sen så chillade vi ett bra tag & snackade typ. Sen åkte ja hem typ nån gång innan 10? Iallafall jätte skojj dag. Tack linda! <3
Nu så ska jag kolla på lite SATC avsnitt. lånade en hel sesong av linda (a'
Pusshej!


sdfgjl


Oh please tell me this, Now would you die, For the one you love.

Tjabba tjenare alla! Nu är nico hos mej. Vi typ dampar loss. haha. Tror vi ska möta becca snart? om hon kunne? Nej hon smsade nyss att hon skulle kma snart. ah... nej detta inlägget va typ lite sådär onädigt. haha. Hoppas ni har en velsans trevlig lördagskväll. Puss på er!

watherdrops

nikon d3100 + nikkor 18-55    Jag är faktiskt nöjd med bilderna. det är ju bra, haha! (:
lämna gärna en komentar om vad ni tycker! (;

Tocken.

lite sädära bilder.

we said forever.


bara testar



Låt bloggen ladda färdigt & dra sen med musen över bilden.
haha ja, jag gjorde bara något i paint lite så för jag skulle som om jag fattade detta med "mouseover bild" som det heter haha. fint jag vet, förllåt men jag har aldrig berättat om mina dolda paint talanger. pungtpungtpungt.

you don't deserve my tears, I guess that's why they ain't there.

Hallåhallå! Orka vara inne vid datan när de nu äntligen är så varmt? elleer hur!
Men ah. igår & idag har jag varit med NIco. igår så fotade vi först lite, men det var så himla varm så vi cykla ner t tocken, men badkläder haede vi ju dock inte med oss, så det fick bli ett härligt kvällsdopp lite senare. super skojj dag! sen idag så drog vi till hälleviksbadet, där julia också väntade på oss. Massa bad och sol.härligt. Jag hoppas ni också njuter av solen! är verkligen jätteglad att det kommer tillbaks. & som jag har fattat det så ska det vara bra väder "ända" tills fredag. så det blir att vara ute mycket nu! Hadetbra! pusshej.

Ullared.

Det var typ detta jag köpte på ullared, lite sådär lagom.
sen hitta ja en närmre bild på tröjan med. jätte mjuk innuti. haha. Pusshej!

Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥