Tell me it´s over I´ll still love you the same

hejsan! Äntligen fredag! Veckan har segat fram. Nästa vecka ör det dags för dansuppvisningar så det blir mycket dans nästa vecka.
Är just nu hemma och har hjälp mamma att plocka fram advendsljusstakar och lite så. Ska äta snart och sen ska jag sticka bort till becca. Hoppas ni får en bra fredagskväll!
tre från mobilen. Två från förra helgen då jag och Nico bakade pepparkakor och en lite småtråkig från idag. 

we should love, not fall in love. Because everything that falls, gets broken

hejsan på er! Började med att försova mig imorse, vaknade kl 9 av att becca ringde mig. Vet inte riktigt vad som hade hänt med mitt alarm. Slutade efter tre och så stack jag hem, åt & duschade sen så stack jag och några till på öppet hus på vägga. Blev inte mycket klokare när det gäller vad jag ska välja. Denna skolan var stor och vi gick nästan vilse ett antal gånger. Nu så hade jag nästan bestämt att jag inte skulle gå någonting med media, inte bara media iallafall, men nu så kommer vi dit där och får testa fota i studio med riktiga blixtar och så. Det var jätteroligt och nu vet jag inte alls vad jag vill! Jag börjar få lite panik, för snart ska man provsöka och jag får sådan beslutsångers om vad jag ska välja. Men i och med att jag inte vet vad jag vill bli, så kanske det är smartast att välja en så bred linje som möjligt, kanske med media som inriktning, om det finns. Då kanske jag till och med kan gå på Furulund, så jag inte behöver pendla så långt? 
Långt inlägg, men så blir det ibland!
 


bjuder på tre bra låtar, då jag inte har några bilder.

baby just shout it out

hejsan! bra med er? Själv sitter jag i skolan och är så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ska snart äta, men det är ingen god mat, så det hjälper väl inte så mycket. 
Har inte skrivit på några darar, men i lördes så blev det bara att jag och nico pw-ade och sedan var vi hemma hos mig på kvällen och bakade pepparkakor och chillade. I söndags så gjorde jag ingenting, bara kollade på film och så. Igår vanlig skolan, sprang en runda när jag kom hem och sen lite plugg och chill och så. 
Nu borde jag nog fortsätta så att jag blir klar någon gång. hej! 
instagram-bild

fast jag blundar kan jag inte sluta se dig

min tre senaste inköp. Den översta, som är mer vinröd, och kavajen är från hm och linnet från bikbok. Blev tyvärr inga bra bilder pga inget bra ljus. 

keep your head up

hejsan! här sitter jag hemma i mörkret. Det är sjukt hur snabbt det blir mörkt, och klockan är ju bara fyra! 
Träningsvärk har jag också i armarna/axlarna efter fyspasset igår på hälsodagen. Gårdagen var allmänt seg och efter skolan var jag en stund på fritan, sen hem, pluggade lite och så dansade jag sen. Idag så har det varit vanlig skoldag. Hade matteprov, men det var ändå helt okej för att vi kollade på film på so:n så vi käkade godis. 
Ikväll vet jag inte exakt vad jag ska göra, men ska träffa kompisar iallafall. 
Ha en fortsatt trevlig fredag! 
bilder från igår. 

I spend my time watching the space that´s grown between us

Hejsan. Bra med er idag? 
Helt okej med mig. Är jättetrött och har varit det hela dagen. Showlivet har tagit kål på mig ;)
Har varit en vanlig dag i skolan. I morse hade vi muntlig argumentation på svenskan, vilket jag var lite nervös över. Dock gick det jättebra och jag är faktiskt nöjd med mitt resultat. Sen hade vi lång håltimme på två timmar, så vi körde in till och åt pizza. Det var skitgott, länge sedan jag åt det. Och sen hade vi en överdrivet lång so lektion, men det gjorde inte så mycket för vi kollade mest på film. När jag kom hem så sov jag 20/30 minuter och sen så har jag dansat. Är hemma nu och tänker gå och lägga mig så snabbt osm möjligt. 
Imorgon har vi hälsodag, och vi ska börja med ett fys-pass på morgonen, det kan väl vi behöva efter pizzorna idag. haha. Ha det bra! 
dimmigt / fixade bild med Björn med / ätit färdigt, glömde ta innan liksom. 

Im in love with you, and all your little things

Hejsan på er! Är så sjukt trött nu. Har idag mest varit i stan. Har varit med och hjälp till på särskolans show. Vi hade genrep från nio till ett, sen show mellan sex och halv nio. Det blev riktigt bra på showen och alla var jätteduktiga. Dock blir man ju då väldigt trött. Imorgon är det sista showen på kvällen. Cissi och Björn från lets dance är med i showen, och de är grymma så vi var tvungna att ta bilder, har inte tagit en med bara Björn, men får väl fixa det imorrn.
Nu tänker jag sova. God natt!


Stay with me

Hejsan! Är hemma nu efter att kollat på Breaking dawn, part 2 med becca filip och nico. Den var riktigt bra, och jag gillade den verkligen. När den var slut så kändes det liksom.. slut? för att man vet ju att det inte kommer flera filmer. Jag hade viljat ha flera. Man kanske skulle läsa böckerna? Jag har faktiskt läst två, fast det var så länge sen. Jaja. Ikväll tror jag inte händer så mycket. Länge sedan jag var hemma en lördag, men det får väl gå det med. Jag får väl sitta här i min ensamhet och ruttna. ensam. ruttna. 
Nu är jag väldigt sugen på scones, får väl se om jag kanske gör det. Ha det bra! 
snygga pojkar! mmm

I just want you to dance with me tonight

Hejsan. Vet att jag inte har skrivit på nästan hela veckan. Har inte riktigt hunnit och har inte haft lust för det. Har varit mycket schemabrytande den här veckan, men får berätta mera sen. Nu är jag på väg till Bromölla för att kolla på den nya twilight, har stora förväntningar på den, så hoppas att det är bra. Ha det bra!


but now when I see you with her, tears my world apart

Hejsan. Bra med er? Själv är jag sjukt trött, kunde inte sova igår, bara tänker på massa annat när jag ska sova. 
Varit vanlig dag i skolan, förutom att vi hade lucia-övning. Imorgon har vi gymnasieinfo igen, har bara en vanlig lektion. Nu ska jag plugga lite matte, ha det bra!
bild från We<3it

I think it´s selfish to expect him to listen after you hurt his feelings

Hejsan. Fars dag i dag, och har varit hos mormor och morfar för att fira loite med tårta och så. Är riktigt mätt nu. 
Igår så tog jag det lugnt hemma och tre kompisar var här. Sen hände inte så mycket annat. Bjuder på lite mobilbilder från senaste tiden, pga inga andra bilder. 
 


But now I see your hearts been taken, and nothing could be worst

ONe direction släppte idag ett nytt album, Det är lite mer lugna låtar i detta än det förra. Jag har lyssnat igenom låtarna, och jag gillar det! Ni kan lyssna på det HÄR

one touch and I was a believer

Jag vet inte om ni tycker att det är kul att läsa om vad jag har på mig, men jag kan tycka att det är lte kul ibland så jag testar någon gång. 
Linne från cubus, kofta från hm, byxor från dr denim, halsring från newyorker och ringar från gina, men de är tunna och syns inte på bilden. 
 

so baby if you say you'll want me to stay, stay for the night

Måste tipsa om världens skönaste byxor. Köpte mina dr denim för några veckor sen, och är jättenöjd. Dock säger mina vänner att de tappar färgen väldigt snabbt när man tvättar dem. De fäller även mycket på kroppen innan man tvättat dem. Men jag tycker att de är så sköna så att det får jag stå ut med. Jag har modellen "plenty" som är lite högre midja än "kissy", men lägre än "solitaire" som är väldigt höga. 

Dance like nobody is waching

Som ni säkert vet så dansar ju jag, och har gjort det i väldigt många år. Har ni sett programet "Dance moms"? Man kan kolla på det HÄR.  Jag kan tycka att de sätter jättestor press på barnen. Jag tror att de bara är max 10 år, men de är skukt duktiga. Jag önskar att jag kunde dansa som dem. Själva programet är även lite överdrivet och så, men om jag kollar på deras danser så är de avancerade och jättefina. Blir så sugen på att dansa mer än vad jag redan gör när jag ser det. Så nästa termin dansen börjar så tror jag att jag vill gå i så många grupper som möjligt. Går bara i två den här terminen, men gick i tre förra. Vi får se hur schemat ser ut nästa, måste ju hinna med skolan osv också. Jaja. nu ska jag snart iväg och dansa, bara för det, Ha det bra!
 

boy i've been fooled by your smile

hej på er! Har inte sprivit på några dagar nu. Har inte haft så mycket att skriva om. Dock skrev jag ett inlägg igår i skolan, men jag glömde att trycka på publicera, så det kom inte ut. Jaja. Riktigt seg dag idag. HATAR tisdag pga vi har fyra dryga lektioner innan maten, plus att idag har vi haft vikarie på tre. Blä. 
Har varit på fritan och så har jag duschat och nu ska jag sova snart. Har förresten skaffat tumblr nu. Eller ja, har haft det ett tag, men fick hjälp idag att ordna till den, så följ mig: aliicejohanna, likadant som på instagram och twitter. 
mest så här har jag känt idag. godnatt

Nico in The house

Yolo everybody !!
Jag är då den berömda Nico som Bengtsson skriver en massa om på denna blogg ! Så tänkte berätta lite om mig själv! Jag är en vanlig tonårig om man bortser att jag har humor och har världens otur i ungefär allt men är fortfarande super happy ! You only live once liksom ! Jag har en liten mini crush on Justin bieber och 1D super snygga killar 😍 ja ! Lätt att jag ska satsas på dom !!! Ja .. Jo så är jag Bengtsson BFF ! Det var nog allt bitches chaaoo

Btw. Bara så ni vet är jag inte seriös med allt i texten !


R.I.P to the girl I used to be

Hejsan. Kör idag på lite lördagsmys med My girls. Tv och godis. Just nu tvingas jag att titta på Harry Potter, som jag hatar. Blä.


One direction

Jag fick alltså tag i biljetter till One direction konserten nästa år. Skule egentligen dit med kompisar, men blev med mamma pga olika anledningar. Men ändå, fattar ni? jag ska se DEM. dock är det länge tills det, 187 för att vara exakt, men man har ju något att se fram emot då. kommer bli skitbra. 

Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥