Spriiiiiinga.

Godmorrgon på er. Jag har vatt vaken ett tag nu. Har ätit god fukost med smoothie & rostade mackor. Om typ en timme ska jag hoppa på cyklen och ta mej bort till cajsabajsa & sen så ska vi ut och jogga lite granna :-)
Känner mej typ duktig innan jag änns börjat. Haha nej inte riktigt, bara lite ;-)
Sen ikväll så ska ja t becca, ska bli kuul!
Nae.. nu ska jag nog upp och dra på mej andra kläder & sen får vi väl se om jag hinner göra nått mer roligt?
hejdå!

I wish nothing but the best, for you.

Jag är duktig på att redigera slaringa bilder. Fint, fast nee. heheh

stjärnor & cola.

sitter här med nico. Vi har nyss käkat lite äppelkaka & nu mumsar vi på cocacola & sånna godastjärnor. Senare ska vi hämta upp becca. Japp. Så vi typ väntar in tiden nu, eller vad man ska säga.

Höstlov

Hej på er, och hej cajsa. Nu bloggar jag ;)
Sitter nu i skolan. Alla är så gulliga och utklädda, lägger ut bilder när ja kmr hem,. elr typ ikväll. Nu så har jag svenska, men jag slutar snart. Bara typ fem min tills vi får höstlov. Ska bli så himla skönt. Hejdååå. Vi hörs senare, då jag har höstlov. Mihiihi. :)

Mycket skola.

Asså har blivit mycket i skolan. Sen kompisar, lite läxor, dans och sover, gör jag med. Men bloggen har blivit lite lidande när jag inte har orkat.
Hade med min kamera till skolan igår, för jag och becca va sen i stan & fotade till ett skolarbete. Men det blev en del bilder i skolan också. Kameran får även följa med imorrn, då ialf min klass ska vara lite utklädda. Jag vet inte riktigt hur jag ska se ut. Jaja. Hejsan på er!

Anna.

Nårra få sen i lördes, då fina kusin fyllde år.
skita god mat.
:)

Allting börjar om.

Hej. Nu har jag äntligen duschat & ätit. Har varit ute med cajsa och joggat runt i lörby & djupekås. Blev typ nästan 6km, asbra ju :)
:)

It takes a second to say i love you. But a lifetime to show it.

By me.

Idol

Hej. Har nyss ätit lite glass & kolla nu på idol. klurar också lite vad jag ska ha på mej på morgondagens såhära födelsedagsfirande för kusin. Jag vet inte riktigt vad man hade på sej på 80-talet? nån som vet? haha.
jag hade nog inte så mycket att säga, så hejdå.
mormor & morfars katt. söt.

Byxor

Dessa fina byxor hade äntligen kommit hem till shcackmatt nu i veckan. Skitfina tycker jag, fast dom färgar av sej skit mycket så blir alldeles blå, men får tvätta dom imorrn. Hejdå :)♥
Förresten så fottade jag inte med min kamera, utan med mamma och pappas kamera. Hoon heter berit. Det har jag bestämmt. Pungt.

A

Fattar ni vad förvånad jag blev när jag fick A på hemkunskapsprovet? Helt sjukt. Nöjd kan jag säga att jag är iallafall. Sen vet jag inte om det har hänt så mycket annat... Idag så.... nej inget roligt. Nu sitter jag hemma och har ätit en rostad macka. nu måste jag plugga & sen ska jag dansa. Kvällen blir väl som onsdagskvällar brukar vara. Detvillsäga komma hem från dansen, Packa till idrotten imorrn, Kolla på Hawaii 5-o, plugga & sen sova. Typ?
Nej nu ska jag slua skriva helr ointressanta saker. Pusshej ♥

Hemkunskap

Hej. Efter skolan stack jag hem till cajsabajsa. Vi pluggade lite & typ snacka & lyssna på musik? Sen skulle jag sticka hem men hon bytte om till springkläder och tog sin cykel också cykla vi hem till mej så ja kunne byta om. Sen så stack vi ut i mörkret på en liten spring tur. Eller ja. vi joggade och powerwalkade, men ni fattar ;D
sen hem, äta & nu pluggar jag på den sjukt äckliga hemkunskapen. Är typ 40 sidor? Inte okej asså, inte okej.
Mm nu måste ja fortsätta tja! ♥
Var det någon som sa tuffa? MHHMMMM ;)

Team Sportia, hemkunskap & Kaninskitar

Hej på er. Kom nyss hem från stan med Mamma. Nico hon var också med. Vi va inne på Teamsportia för Danskompaniet hade sån medlemsda, så man fick lite rabatt. Köpte ett par träningsleggings. Kanske visar bild?
Nu sitter jag här och äter Flingor, sånna kaninskitar. Haha. Måste plugga hemkunskap för har prov på tisdag.
Hoppas ni har haft en bra helg. Puss ♥

Vi dööööööör. hahahahha


Skor


/Wallenbergs/

Life as we know it-again

Kollar på denna bajs bra filmen. igen. Skrattar och gråter. bra

Idrott

Ska typ alldedes snart sticka till skolan. Har idrott på morronen. Ah. hejdå (:
fint? nej.

Skola, rostade mackor & so

Hemkommen från skolan för en timme sen, hade matte prov på slutet så slutade lite tidigare. Så sur för att de regnar & jag som skulle ut och jogga. Fast de vill ja nt nu, för det blir så blött... Har käkat rostade mackor och kollar nu på gårdagens avsnitt av Partaj. Efter de måste jag bli klar med so:n inlämningen. suck.

DAGENS HUMÖR: Glad men trött.

DAGENS PLANER: Plugga.

DAGNES LÄNGTAN: Efter lov.

DAGNES BORDE: Jogga.
DAGENS FRISYR: Fiskbensfläta.
DAGNES SMINK: Mascara, puder.

DAGENS LÅT: Make you feel my love-adele
DAGENS BEROENDE: Musik.

DAGNES TRÅKIGASTE: so.


Vinterjacka, metiorer & bibel

sho!
Igår så åkte jag in till stan med mamma. Hittade en jätte skön vinterjacka. Egentligen ganske lik min andra, fast denna är inte alls så långt. Det är bra. Sen så beställde som hem ett par skor till mej, för de hade inte rätt storlek & ett par jeans har jag också paxat i rätt storlek när dom kommer in. Sen är jag ganske redo för hösten tror jag. Sen så när vi kom hem så städade jag, pluggade lite och duschade. Sen så bar det av på 7års kalas. Vart trevligt. Det skulle vara ett metiorssvärv som man skulle kunna se. så vi kollade lite då och då. Plötsligt såg vi faktiskt. Tror jag såg närmre  stycken. Men man fick typ nackspärr efter att man stått med huvudet rakt upp ett tag. Men ja. Idag så pluggar jag för fullt! Skriver inlämningar & tmt och massa skit. vid fyra så ska jag vara i kyrkan. Ska möta dom andra lite innan. Vi ska nämnligen få biblar för vi ska konfimeras sen till sommarn. Vi ska gå på sommarn istället. Då går man två veckor alla vardagar, så man slipper det nu. Såg innan idag att konfalägret kommer vara på min födelsedag. kul.... nee.
aa. nu så ska jag fortsätta skriva. hejdåå.

Autumn


Musik & Bocrecention

Hola a todos!
Jadå det skulle föreställa spanske, men jag vet inte riktigt var det betyder, men det gör inte mej så himla mycket.
Jag cyklade för ett tag sen hem i srö regn, vilket inte var så jätte trevligt men jag kom hem iallafall. Nu sitter jag nere vid mamma & pappas dator och skriver en bokrecention & lyssnar på musik.
Hade no prov i går & matteprov idag. Jag tror det gick hyfsat iallafall. Man kan ju hoppas på det bästa! (:
Ikväll ska jag iväg och dansa. Alltid kul. Så nu måste jag fortsätta att skriva för det ska vara inlämnat imorrn. puss hej! (:

fin bild ellerhur? Bara någon sådär bild från datorn, har inga av mina bilder här. ♥

people always leave..

 


studiedag, mormor & morfar, Plugg

Hej mina fina! Var en välbehövlig studiedag idag. Var så himla trött igår så skönt att sova ut lite extra. När jag vaknade så fixade jag mej lite och sen så gjorde jag lite smaskig smoothie & rostade mackor. ringde sen mormor och hon kom och hämtade mej. Har hunnit med att leka lite med kusin, plugga ganska mycke, baka & ta en liten promenad. Ätit goemat mat. Älskar mormors mat (:
Känns egentligen ganske segt att plugga på en studiedag, men jag har jätte mycket läxor, prov och inlämningar nu. No prov imorrn & jag fattar inte så mycket av det.
Aa. hoppas ni har haft en bra dag. puss

fint!

Gina/hm/bikbok/monki/JC
lite så enkelt lite snabbt. aj lajk it (: Bilderna ville inte hamna riktigt som jag ville, men ni fattar grejen!

Tuffing.


Oktober

Shit. redan oktober, elr ja det blev ju det igår men ändå. Var sjukt varm igår för att vara så sent. men det var ju bra? hehe. Var igår hos farbror och åt och så & sen efter ett tag cykla ja bort t nico där linda, julia & becca var. Vi hade kul.
Idag blir det till att plugga typ. Tråkigt men ah. Hej!

Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥