I wanna sing, i wanna shout, i wanna scream till The words dry out

Hejsan. Igår var jag i stan och käkade pizza med nico, emilia, johanna, david, tobbe och ghazi. vi satt där ett bra tag och sen gick vi och träffade lite andra. Var dock hemma ganska tidigt.
Var uppe ganska tidigt imorse men jag tycker jag har varit igång hela dagen. Har pluggat asmkt, städat, varit och sprungit. Sprang halvmilen. Det var jättejobbigt att springa idag men jag förbättrade faktiskt tiden med tre min :) Nu så är jag på kalas. Har ätit god mat och nu så är de ganska segt men ska nog snart äta tårta. Är jättetrött och vill egentligen sova. Hehe.


You got the words to change a nation

hejsan. Bra med er? 
Sitter nu i skolan. Har svenska och har sen so med sen slutar jag. Vet inte vad jag ska göa idag, måste i alla fall plugga lite. Hade nyss muntligt på svenska och gud vad jag sabbade det, eller ja jag fick värsta skrattatacken men sen gick det väl bättre, men oj vad jag skrattade. haha. Ha det bra, så hörs vi. 

We are the kids with the hungry hearts

Walla mannet! Läget? Själv sitter jag i skolan, vilket betyder inte så bra med mig. Vi har idag disikerat gris på no'n. Det gick väl bra antar jag? Lite äckligt och så? Nu så har jag bild, och det är så jävla kallt här så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vi har konsthistoria och ska skriva värsta långa uppsatsen som kommer bli säkert 10 sidor. Så sjukt tråkigt, förstår inte meninge med det. Vi äter efter denna lektionen, men jag är inte så sugen på mat efter förra lektionen faktiskt... 
Nu får jag väl fortsätta så jag blir klar någon gång. hej! 
söt jao

Lets go crazy crazy crazy till we see the sun

lite blandade från mobilen. efter mjällbyjoggen förra veckan / Datorn / jag tova & moa / Jag & alle /  Jag / igår i hällevik. 

Im not a robot





Hade håltimme så jag och becca stack hem till mej. Nu så har vi so och sen slutar vi. Sen ska jag hem och sen dansar jag senare. hejhej

Lagom fint





vet dåliga bilder, men vill ha allihopa. Kanske ska köpa byxorna iallafall. behöver svarta byxor. 

Everybody know im a motherfucker monster

Heeeej. Bra med er? Jag är sur. På allt. Menmen, pluggar som vanligt. Har prov på August Strindberg och selma Lagerlöf imorgon. Nu vet ni det. Det är segt att läsa om. Tänkte att jag kanske skulle till fritan en stund sen om jag lyckas plugga in detta lite snabbt.
Ha det bra.

Detta hade jag på mig idag **:)**
Tänkte förresten på hur längesen det var jag fotade med min kamera, bloggen består just nu av 95% mobil och cam bilder, vilket är tråkigt. Borde fota mera. 


när man har överdrivet med plugg

skolan måste ha missförstått det där med fritid. det är ju mening att lite sådan ska finnas. Har suttit hela dagen idag och pluggat, likaså igår. Jag menar, palla typ fyra prov i veckan? man kan ju inte plugga helhjärtat till ett, utan det blir lite halvt på alla. Sen massa glosor på det. Hade visst tyska med till imorgon, men oooooj, jag pluggade på annat istället. jaja. nu ska jag snart sova, bara för att slippa plugga. ha det bra och hoppas ni har mindre läxor och prov än jag. mvh smått irriterad tjej.

Now i understand why Peter pan didnt want to grow up.

Hejsan på er. Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jo en del har jag hunnit med. Har varit i stan och varit på en teknikklass. Ska dit 3 söndagar och idag så dansade vi jazz. Hon som hade det var jätteduktig och hon visade bra tekniker. Dansade barfota så jag har brännmärken på fötterna, men ska inte klaga för det var jättekul och jag längtar till nästa vecka då vi ska dansa street. Lite mer min stil de.
Just nu så kollar jag på tv. Det är Beck på fyran så glor på de och pluggar lite samtidigt. När de e slut sen så ska jag sova, skola imorgon ju tyvärr. Ha det bra och godnatt :)


Movie

Kollar på en gång i Phuket med Nico ! :)


tuffa

Kolla vilka snyggingar! Eller? Har svenska nu men slutar om typ 3 minuter såååååå sen är det bara so kvar och sen så slutar vi. Ska bli så gött med helg. Ska träffa nico meeeeeeed :)))) 
hejdååå

it´s friday.

hejhej. Sitter nu i skolan. Vi har show, men det är bara uttagningar och sånt så vi andra ska typ letar låtar, men är klar med det nu tror jag. Får väl hitta på nått skoj nu då. Ha det bra! 

our time has come and last

hejsan! Hemma för en timme sen typ. Pluggar lite allt möjligt just nu. Har so prov imorgon. Ska dansa senare ikväll, men fram tills det ska jag nog hinna plugga en hel del. har ni haft en bra dag? 
hejdååå

What's the point if doing anything?

hejhej. Hemma från skolan och så nu. försov mig riktigt mycket imorse, vaknade tio i åtta (!!!!) fattar inte hur jag hann komma i tid, men det gjordejag iallafall.
Hade lång rast efetr maten så jag moa & tova stack hem till mej och käka lite. sen hade vi lång so, och de blev då första lektionen på riktigt med våra datorer :D
nu så är jag lite hunrig så ska väl äta nått och plugga lite. har so prov på fredag, sen så ska jag dansa halv sex. ha det bra ! 

och så massa cambilder ja. 

macbook pro

asså halleda. sitter nu då med min nya fina lilla bäbis. eller ja, inte bara jag, utan typ hela skolan. men det är fett chill. 
okej skulle lägga upp fina bilder, men för att vara ärlig så vet jag inte riktigt hur man ska göra..... 

okej jag kom på det, bra johanna !

Tisdag

hejsan på er. jag har inte så mycket att blogga om. Men jag kan väl berätta att idag så har vi sprungit mjällbyjoggen i skolan. Gick bra faktiskt och jag & Moa kom nog i mål som topp 10, och det är ju ganska bra, right? Imorgon så får vi datorer i skolan och det ska bli jäkligt skönt. Att det är Mac skadar ju inte heller. Då kanske det blir mer bloggning? Kanske bara tråkiga bilder, men ändå någonting? 
Annars då? Jodå. Vill åka utomlands för det är så tråkigt i sverige, saknar nico som är i rumäninen och har en del plugg. 
Nej nu ska jag äta. Kanske sticker till fritan sen, men måste ju som sagt plugga med. så vi får väl se. Ha det bra. hejdå! 

igår, bilder osv

hejsan. Sitter och flyttar och väljer lite bilder. Ska framkalla några, men känner att det behöver en enorm rensning då jag har ca 23 000 (!!!!!) bilder på datorn. för mycket. nå väl. nu kommer bilder från igår, jag vet att dom är åt alla olika håll, men det funkar inte att rotera dom, vet ej varför. har förresten studiedag imorgon, så det är ju gött med.  ha det bäst. 



We wont talking to eachother again

Hej. Idag är jag sjukt trött så jag bara chillar och pluggar. Ska lägga upp bilder från igår men måste lägga in dom på datorn först så de blir i ett annat inlägg. Ha det bra.


Liseberg

Heeej nu så sitter vi äntligen på bussen efter att ha väntat ganska länge. Vet inte riktigt när vi är framme. Vi hörs.

 


ibland är en lögn det finaste vi har.

hemma, städat hela övervåningen, ätit kycklingsallad, handlat och nu chill. Borde plugga lite för har en hel del att göra, men jag orkar inte. I morgon sticker jag till Liseberg med några vänner för att vi jobbade på Killebom, så deblir ju askalas. Nu ska jag fortsätta chill, är sugen på nått gott, så får gå ner och rota lite. Ha det bra! 

Fredag

Chillar i skolan. Nyss ätit mat. Mat är gott. Går till tre idag och sen får jag typ sticka till affären och handla lite för imon så ska vi till Liseberg :)


Die in your arms

Hade bara genomgång på idrotten sp har mer än en timmes rast nu. Segt. Bilden e från innan i veckan


I don´t want to fall unless im falling for you.

hej! började med att skriva en ursäkt varför jag inte har bloggat. Men jag har gjort det så många gånger. 
iallafall så har skoldagen varit vanlig. När jag kom hem så sprang jag en runda, duschade, åt & sen så skypade jag men nico som är i Rumänien. ♥ 
nu så gör jag inte så mycket, är sjukt trött så pallar inte så mycket. ha det bra! 

senaste bilderna från mobilen. Om den bilden där med benen måste jag säga som Tova twittrade; "visst går vi i nian, men tror bannimej vi ärbarnsligast på skolan" stämmer ju! 

undercover, hide away.


bilder från ett tag sen då några kompisar gick typ modeller i stan. De var en som heter Magda som hade sytt alla kläderna själv. yeess det var det. 

Just look for a girl with a broken smile

Hejsan på er! Första september till och med! Igåt känndes det verkligen som höst, men idag är det varmt, och solen sken iallafall innan. Idag ska jag typ städa, klippa gräset och läsa lite. Sen vet jag inte vad som händer, vi får väl se. Det har blivit en del inlägg nu utan bilder, så jag tänkte att jag bombar med lite bilder nu iatället. ok? :) 

Dear September, please be nice to me. 

Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥