Life is rough


tre från konfan idag. imorrn gäller det! 

life isn´t about wait for the storm to pass, it´s about learn how to dance in the rain.

Jag satt och kollade runt på bloggar och klagade på att de uppdaterade dåligt..... Sen kom jag på att jag är ju inte alls bättre själv. Har iallafall varit på konfa idag, stack sen till badet med fint folk, kom typ hem för en liten stund sen. Nu ska jag fixa lite saker, och sen kanske jag träffar lite folk igen. Får ju passa på nu när vädret är ganska bra. 
Ha det bra! 
lagom suddig bild!

Jag ska dansa fastän hjärtat brister.

Hej kåmpisar! Hur är det med er? Med mig är det bra.
Jag har inte så mycket bilder att visa... saknar inspiration att fota, vilket är synd. Jag får väl kolla runt på internet och så.
Idag har iallafall jag och mamma bakat lite bullar till på lördag då jag konfimeras. Varit ute och joggat med, duktigt där. jaja, hadebra!

lite kul får man ju ha.. :)

Last year

Killebom förra året. Snart dax igen nu ju. Ne, nu så ska jag stänga av datorn.... den är jättevarm, min rumpa har domnat av och jag har konfa imon. hejdå kåmpis! 

tell me a lie.

hejhejhej! Hemma från konfan för typ snart två timmar sen. bara chillar nu, kanske skulle göra något vettigt.. vi får se. ha det bra. !
vill ha sol!

Jag skrattar åt det, för då kanske jag glömmer.

 Hej! När jag skulle hem från Linda så pissade de ner. Blev så blöt att det droppade av mej. Blev att duscha sen efter det. Det regnar fortfarande. Vi skulle egentligen till hanö imorrn med konfan, men det blev inställt för att det ska regna imon med. Hatar svensk sommar! 
Jaja, iallafall så var det de, ha de bra. hej! 
♥ 

I´m still stuck in the moment

bilder sen midsommar. Jag tog inte så många bilder som jag hade tänkt mig, men det blev några iallafall. Hade iallafall trevligt. Igår så drog vi ner till slottet med folk, väldigt trevlans det med. idag så drar jag till linda för att kolla på film och lite så. Ha det bra kompisar! ♥

Midsommar.

Får väl börjar med att säga glad midsommar på er! Jag åt jordgubbar imorse, som säkert halva sveriges befolkning också gjorde. Men är det  gott så är det. Ikväll så blir det att äta lite äckligt midsommar mat och lite så.
Jag gissar på att det kommer bli vanligt midsommar väder; regn. Det hade varit roligt om det hade varit bra väder för en gångs skull. Okej, igår var helt okej. Kunde faktiskt sticka till badet på kvällen. eller kväll och kväll men ni fattar. 
Idag körde jag till kyrkogården, la blommor och så. Blev fint. ♥  
Annars har jag inte så mycket att säga. Tar med mig kameran ikväll, så imorgon blir det förhoppningsvis lite fina bilder här. hejdå! 
 
 
Har inga roliga bilder, så det blir lite bra musik i stället.

Nothing´s fine i´m torn

kreativa töntjohanna fick en lagom kreativ idé idag, så de var bara att sätta den iverk eller vad man säger. Nej men tänkte jag skulle testa göra en midsommarkrans, så jag plockade himskans massa blommor och så. Den blev faktiskt fin, tycker jag, men dock blev den aldeles förstor. Så vi får väl se vad jag gör med den. hej på er!

Körkort!

Jag är så glad! Idag så klarade jag teoriprovet till moppekörkortet. Jag har pluggat till det, så det är därför bloggen har stått ganska tom. Men nu är det klart och jag brummar runt. Skit kul ju! 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag nu, kanske hittar på något? Vi får se. Hejdåååå! 
gladtjej_97 typ? 

Big Love

Hejhej everbody! 
Sitter här med Linda. Vi typ chillar. Senare ska vi iväg och kolla på bio med lite andra, för att det är lilla lindas födelsedag idag.  Så grattis! 

Hejhej

Är hemma från konalägret. Jag är sjukt trött. Har lite bilder, så de får bli dom som kommer upp här. hejdå. 

Sommarlov

Äntligen sommarlov. Som vi har längtat! 
Imorgon så är det faktiskt min födelsedag, dock så ska jag på konfaläger då, hehe. men vi får väl göra de kul! 
Har varit hos becca ett tag, men sen så skulle hon på student, så vi stack hem. Snart drar vi i gång grillen här hemma. Gott asså! 
Ha de bra. heeeej! 


She takes you hand, i die a little, why can´t you look at me like that?

Hejsan! Har tagit mej igenom sista skoldagen, som kanske egentligen inte var så mycketskoldag utan vi var i skogen, av åttan. Oj vad lång den meningen blev. Hoppas de går att läsa ändå. 
Jag hade tänkt att sticka till fritan, men de blev inte så. Chillar hemma istället med massa avsnitt av top model och lite moped-plugg. 
Imorgon är det skolavslutning. Tror vi bara är i skolan typ två timmar. Vi ska till kyrkan och sen så får vi väl betygen och så. Jag tar med mig kameran, så det kanske kommer upp lite bilder här på finklädda snubbar!  Jag hoppas verkligen att det blir bra väder imorgon, och att sommarvärmen kommer igång, för jag vill sola och bada!
Ha det bra, fina människor!  

liten farbror med apa på axeln i turkiet. 

The tears stream down my face

Älskade pojkar... ni är underbara!

close the door, turn the lights off.

hej! Idag har jag gjot uppkörning till mopedkörkortet. Jag blev godkännd! Skitglad! Nu är det bara teorin kvar, och den blir ju kanske ganska mycket svårare, men jag jobbar på det!
Nu ska jag äta, och sen dra till fritan för att träffa vänner. hoppas ni har det bra. hejdå!

If i´m louder, would you see me?

Är jag tillbaka? Det frågar jag också mig själv. Jag vill vara tillbaka. Nu är ju skolan snart slut med, inne på sista veckan, så inga läxor och jobbiga måsten. Jag hade ju en blogg tillsammans med Johanna innan. Men jag hade så mycket i skolan och så, så jag hann inte med det, men nu tar jag nog upp min gamla igen och hoppas på att få tillbaka lite följare och så.
Jag drar igång med lite bilder från turkiet. Var där för typ en månad sen, men jag tror inte jag har lagt upp bilder någonstans? hejdå!
ph; Me
Nikon d3100 + nikkor 18-55mm / tamron 70-300mm.

i´ve never thought about letting you go

Bara testar lite. jappjappjapp

Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥