You can break everything i am like im made of glass, like im made of paper

Hejsan. Slutade som sagt tre idag. Stack bort till mormor och morfar en stund, pratade, fikade och spelade kort. Trevligt. Nu så ligger jag i soffan under en filt och sover nästan. Är så sjukt trött och lite smått förkyld med. Eller håller på och bli kanske. Skulle egentligen iväg, men de skiter jag nog i, pallar inte. Ska nog fixa lite mat nu och sen är jag riktigt sugen på att köra till affären och köpa ben&jerrys. Ska nog göra de sen. Hoppas ni mår bättre än mig. Kram !


School

Nu ska jag strax bege mig till skolan. De blir en vanlig dag. Slutar vid typ tre sen, kunde ju vart bättre men nu ska vi inte klaga. Nej nu måste jag snart sticka. Hejdå !!:)


You bever gonna love me, so whats the point.

Sitter på Fritan. Bara chillar nu. Idag så har det regnat och blixtrat nästan hela dagen. Vi skulle så klart bada på hällviksbadet. Så ja.. Ska dansa sen med, hörs senare eller imon. Om detta änns kommer upp , för de vet jag inte om det gör. Denna appen suger !


You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Heej! "Nyss" kommit hem från skolan. Har hunnit äta och buta om än så länge. Nu så kollar jag lite bloggar och pluggar lite Spanska. Om cirkus 30-40 min sticker jag iväg för att dansa. Ska bli skönt och kul att det drar igång igen. Dagen har varit helt okej. Ingen mentor lektion, så cirka 40 min rast på förmiddagen, sen 2 timmars håltimme efter maten. Stack då hem till tova med henne, lina & Moa. Vi typ chillade och så gjorde vi negerbullar. Så gott! 
Imorgon är vanlig dag tror jag? Annars märker vi väl de ha det bra! 
Har inga bilder så att de får bli utan. 

She will be loved.

Hejsan! Bra med er? Hoppas det. 
Har varit vanlig skola och så idag. Hade första Tyska-lektionen på väldigt länge och det är sjukt hur mycket jag har glömt altså! Ni fattar inte, kunde knappt inget av det vi skulle göra. Lär behöva kämpa lite med det. Hehe. jaja. Vi tog också skolfoton, kände riktigt hur dåligt det blev, och det enskillda ska vi inte ens prata om. Tog sen också "kompisfoto" med meine freunde. Tur att man fick tönta sig där iallafall. Vi får väl se hur dom blir.
Det var väl det hela. Slänger in lite mobilbilder (Någon från helgen med) :) 
Älskade klass. 9a ♥. SWAG.
Förresten, sista "gruppbilden" lånade jag av Toooova :) 

LMFAO

jag pallar inte. Bara kolla på honom? Kvällshumor asså. Borde nog sova nu. Godnatt! 
 

skolfoto, gossip girl osv.

Hej. Skrev inte igår, vet. Var iväg och träffade massa foll. Vi hade skoj ska jag säga er. 
Idag vaknade jag sjukt trött. Har typ städat garderoben lite, tittat på för många avsnitt av GG (ska börja på sesong 3 nu) och varit ute och sprungit. Så mycket mer har jag inte pallat.
Imorrn så har vi skolfoto, annars är det nog en normal dag tror jag.
Nu ska jag fortsätta och göra ingentig ett tag till sen ska jag sova. sova är gött. hejdå mina vänner! 
bara leker lite tuff, låt mej göra de 

You make my heart skip a beat.

Hejhej. Hemma och så från hälleviksbadet. Var helt okej, fast riktigt mycket dö-tid. Menmen. Nu så kollar jag på GG, är beroende, och äter lite glass. Ska duscha sen och sen ska jag iväg och träffa folk. ha det bra!
 
 

Efter 1 mils vandring.

Hejsan! Idag har jag varit i Sbg med klassen och gått på Ryssberget. Det blev cirkus 10 km & inte 11 eller vad jag sa igår. Det var helt okej, dock regnade det ganska mycket på oss så vi blev väldigt blöta. Slutade redan vid typ kvart över ett så var hemma ganska tidigt. Hade tänkt att sticka till fritan nu ikväll, men jag orkade inte. Nu sitter jag och kollar på en repris av Svenska hollywoodfruar. Blir nog något avsnitt av GG sen.
Imorgon ska vi till Hälleviksbadet och typ göra någon livräddning och simma typ. Vet inte riktigt, men börjar iallafall kl 9, så de är ju bra. lite bilder från idag. hejdå!

he makes me wanna ohohohoh-oh

Hejsan. Hemkommen från första riktiga skoldagen. Är väl helt okej att vara tillbaka antar jag. Dock har vi får världens sämsta schema. Ni förstår nog inte hur dåligt de är. Typ 8- kvart över tre / halv fyra varje dag. På fredagen till 3. Sen idag så hade vi 2 timmars håtimme, och de var segt faktiskt, kunde slutat tidigare istället. Jaja, ska sluta klaga, vi är ju äldst på skolan nu, och de är ju lite tufft ju ;) 
Nu ska jag köra till affären och köpa lite mat. Vi ska ut och vandra imorgon. Det skulle föreställa klassens dag. haha. Vi ska gå cirkus 11 km. hejja! men så är det. hejdååå! :) 
hur fin är inte denna tröjar. vill ha, men vet ej vart den finns. någon som vet? 

I dont want to admit, but we not going to fit.

Heej. Hur är det med er? Bra hoppas jag? 
Vet att det var längesen jag skrev. Har funderat på detta en del. Men jag ska nog försöka att uppdatera lite bättre. 
Det var hänt väldigt mycket sen sist. Isället för att skriva om allt så lägger jag in massor av bilder från mobilen. 
Kan väl sammanfatta det med; vänner, bad, sol, jazzfestival i hällevik med vänner, malmöfestivalen, shopping, rixfm festival, varmt, kallt, bra, dåligt, gossip girl, ledsen, glad, kalas, familj & massor mera. Ni får helt enkelt kolla in bilderna. Ni kan också följa mig, som jag har sagt innan, på instagram. Där jag heter @aliicejohanna, men även på twitter. Heter samma där, men uppdaterar inte så ofta där. Ha det bra hörrni! 
 
en hel del fjantbilder, men vi bjuder på dom har jag bestämt. ok? :) 

baby we can do this.

Peppad på att fota. Vet dock inte vaaaaad. måste fota lite nuuuu :)

Is there something I can say, and make everything okey?

Men hej, händer du här ofta eller? ;)
Chill dag idag. Har Kollat os, klippt gräset, städat ovanvåningen och chillat. Helt okej ändå. Ute kändes de som typ höst ett tag.. blä. Jaja, hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag kolla på film! Det blir 21 jump street. Någon som sett den? hej! 
 

Everything about you

Kollar på one directions up all night dvd. Bäst, Dock fick jag inte tag på bästa versionen, synkar inte riktigt. Fast de gör inte så mycket. Love


Will you stay, even if it hurts?

Hej. Lite sådär blivit påtvingad ett inlägg... Vad gör jag om dagarna egentligen? Typ sover, träffar kompisar, kör moped. Till och med kollar lite på os. i Lördes va jag på kalas för kusin som fyllde 10. Vi skulle cykla dit, och det blev 4 mil sammanlagt. Snacka om att jag hade ont i rumpan sen asså. Dagen efter följde jag med Kusin dit igen, för jag hade glömt lite saker, och så är det ju alltid kul att träffa dem. Den gången åkte jag bil, hehe. 
Idag har jag typ joggat och sen varit med kompisar. ja, det va väl det hela? ha det bra!

High on hope.

Snodde denna listan från Thingsyourememder.blogg.se

 

 

Vad gjorde du kl 08 i morse? sov

Vad gjorde du för 15 min sedan? möglade vid datorn. 

Det sista du sa högt? var nog okej.

Vad har du druckit idag? mjölk.

Vad var det senaste du åt? vattenmelon.

Vad var det senaste du köpte? Glass .

Vad är det för färg på din ytterdörr? vit.

Vad är det för väder hos dig nu? lite mulet men varmt tror jag, har inte varit ute.

Godaste glassmaken? choklad & kladdkaka.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja!

Sover du tungt? ja, svårt att väcka mej.

Drömmer du mardrömmar? inte så ofta.

Trivs du med ditt jobb/plugg? Helt okej antar jag.

Favoritklädsel? kanske tighta byxor, nån fin tröja, stickad kanske och converse eller något sånt. och smycken till med då. 

Vad ser du om du tittar till höger? en garderob.

Vad gör dig glad? mina vänner, familj osv. 

Vad ska du göra härnäst? skulle ut och jogga, men det får vänta en stund till. 

Höger el vänsterhänt? Höger.

Humör just nu? trött & slö.

Favoritgodis? mjölkchoklad & fillidutter (hur de stavas vet jag dock inte)

Kläder just nu? pjamas.

Hur många kuddar sover du med? två.

Spelar du ngt instrument? Nej men jag har gjort. jag skulle vilja kunna gitarr. 

Morgon eller nattmänniska? natt, hatar morgonar. 

Vad är viktigast för dig? familj, vänner, har kul, må bra osv. 

Är du kittlig? lite.

Snarkar du? nepp.

Stjärntecken? tvilling.

Äckligaste insekten? Alla.

Stökigt el välstädat? välstädat, men det är inte alltid jag har det så. hehe.

Vad längtar du mest efter just nu? oj, jag vet inte riktigt. Sol typ. 


LOL

Nyss kollat på LOL med bland annat miley cyrus, douglas booth och demi moore. Helt sjukt hur snygg douglas är, som spelar Kyle i filmen. hehe ;) filmen var bra faktiskt :)
 

Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥