the grass is always greener on the other side

hejsan! sitter och segar vid datorn. Har idag varit hos mormor och morfar och så har jag varit på fritan. Imorgon ska vi iväg och sova i skogen. börjar dock bli lite orolig att det kommer bli svinkallt på natten, men jaja, få väl ha massor av kläder med mej. nu ska jag glo lite bloggar. hörs, sålänge blir det en del mobilbilder, bättre än inget.

You and I

Här är vad jag köpte. Tjocktröja + ringar - ginatricot, bhar + ögonbrynspenna (som inte var så bra som jag tänkt) - hm, tröja med kors + halsband - newyorker, svarta jeans - dr denim


But I love them endlessly

Hejsan. Kom hem från Växjö för lite mer än en timme sen. Vi har gått på Grand Samarkand och sen skulle de andra bada, men vi stannade kvar så de hämtade upp oss sen. Köpte lite saker. Kändes mycket mer när jag var där, men nu så känns det inte lika mycket, men är jättenöjd med vad jag köpte. Nu så bara chillar jag och imorgon ska jag till mormor och morfar och sen kanske till Fritan någon timme på kvällen jag hinner. Är jättetrött idag med, tur att det är lov! Det är nog det bästa som hänt sedan sommarlovet. Haha. Nu ska jag kolla på film. Ha det bra fina människor!


I know you to well to say you're perfect

förstår ni hur trött jag är? har sovit hos nico inatt och igårkväll var vi hos simon med massa andra. var inte hemma så jättesent, men somnade sent och så sov jag i en knirrande säng. vi segade i flera timmar i förmiddes.
sen idag har jag bara chillat och gjort ingenting. bara degar sängen nu, så trött att jag sa nej till bästis om att följa med till lasses, då är det illa + att jag nästan somnade i duschen. normalt?
jaja. imorgon ska jag till växjö och shoppa med ma görls. 
jag just nu 

I don´t mind if you don´t mind

Kom hem för ett tag sen från Nico. Vi och becca har typ chillat och kollat på x-factor och lite så. Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt Prison Break och sen sova. Hörs imorgon. Bjuder på lite mobilbider sålänge. Godnatt!
Lite blandade sådär från bion förra veckan, i bussen under likabehandlingsdagen, sms-bombad (vilket slutade med att jag inte kom inte på medelande), när alla vart lite trötta idag och så hagel. 

I don´t want to hold you if you wanna go

Hejsan. Sitter i skolan och har spanska just nu. Hade elevensval innan, har då hemkunskap, så har bakat muffins. vet inte riktigt vad jag ska göra senare idag. Det är ju höstlov nästa vecka, som vi har längtat. 
ha det bra!

cvbnm,.

Hejsan! har varit vanlig dag i skolan idag. Stack till fritan efteråt. Nu så är jag hemma ochska vilken minut som helst bli hämtad. ska dansa sen. Måste stick nuuu, ha det bra!

Likabehandlingsdag

Idag har vi likabehandlingsdag, riktigt tråkigt. Just nu så sitter vi i bussen till stan och ska lyssna på nån föreläsning-sak.


take words out of my mouth just from breathing

hejhej. SItter in da school. Är på jobiggt dåligt humör. Pallar inte sitta i skolan, vill bara hem och sova. Plus det är det tisdag, vilket är sämsta dagen på hela veckan. Vi har fyra lektioner innan lunch. Är inne på andra och är redan bajshungrig. Jaja, kanske ska skriva lite nu då. hej! 


autumn

har varit och fotat med Nico. vi skulle nog tänkt på det lite tidigare, för det började bli mörkt. det var så länge sedan jag fotade, så det var riktigt kul. måste göra det oftare.  Jaja, knäppte lite bilder. hon fick agera modell för mig och mina ideér. sen träffade vi johanna och linn en liten stund och tog lite fina bilder med dem också. håller på att redigera lite bilder nu, allt för att slippa plugga, så kommer upp lite flera sen. ha en bra kväll. 

tell me, why does it feel so good, but hurts so bad?

Hejsan! Var ute och sprang i förmiddes. Det var jättevarmt, blev riktigt förvånad. Sen har jag pluggat hela eftermiddagen. Har jättemycket att skriva som ska vara inne nu i veckan, så jag får väl fortsätta nu igen och så får vi se hur långt jag kommer. Kanske träffar tjejerna ett tag sen, vi får seeee. ha det bra. 

I wanna be drunk when I wake, on the right side on the wrong bed

Hejsan. Var ju på bio igår. Hela bion skrek, så de var lite kul faktiskt. PA 4 var ganska läskig, och vi skrek många gånger. Var hemma lite efter ett och sen somnade jag direkt. Imorse så var jag ute och räfsade lite löv. Sen har jag städat, pluggat och såååå. Hejdå på er.


The more I look around, the more i realize, you´re all im looking for.

hejsan mina vänner. Kom hem från skolan för ett tag sen och nu så siiter jag här, chillar och skypar med Nico. Det har verkligen inte varit min dag idag. Det mesta har gått fel och jag är allmänt sur. Jaja. Har städat lite och kanske ska plugga lite snart så jag slipper lite av det resten av helgen. Vet dock inte om jag kommer orka ta tag i plugget.
Sen i kväll så ska jag hem till Cajsa, kolla på paranormal activity 3 och sen klockan elva ska vi se 4an på bio. Tror det är premiär eller något sånt? 
Ha det bra! 
bild från we<3it

Im gonna pick up The pieces, and build a lego-house

Hejsan. Bra med er? Jag ska dra och dansa om cirkus en halvtimme. Har varit vanlig dag i skolan. Vi va på någonting om gymnasie. Blir bara förvirrad och vet inte alls vad jag ska välja. Det skrämmer mig att jag inte vet vad jag vill göra, men jag antar att det löser sig. Men jag tycker ändå att dom överdriver för att de säger att det är det viktigaste valet i livet osv. Tycker det är läskigt. Jaja. Ha det bra, vi hörs imorgon eller senare. Puss.


shine bright like a diamond.

hejhej. sitter i skolan och har svenska. inte speciellt roligt, får inte ha min jacka på mej heller, och det är svinkallt här. tänker sura hela dagen. kanske inte, men ändå. Ska nog ut och springa när jag kommer hem, eller så tar jag det efter dansen, fast då kanske det är mörkt? vi får se. ha det bra! 

She´s just a girl and she´s on fire

såhär ser de ut hos mej just nu. Måste plugga, men det är ju så sablans tråkigt. Jaja, hoppas ni har det bättre!

go on and try to tear me down, I will be rising from the ground.

Hejsan,hejsan!
Har inte skrivit något här på några dagar. Har inte hunnit och orkat. Praoen tog slut i fredags, vilket är väldigt skönt. Dpck är det väl inte jätteroligt att behöva gå till skolan igen, men jag får ju iallafall sova en halvtimme extra:) Sen i fredes var jag först med johanna och becca lite, sen stack vi hem till NIco och kollade på xfactor. Igår så var vi i stan en stund för det var lan där så vi skulle dit en stund. Sen när vi skulle hem så hade det varit en olycka. Det var väldigt hemskt att se. En tant dog och en gubbe blev skadad. De blev påkörda. Riktigt jobbigt att se faktiskt. 
Vi åkte till ica sen och köpte godis och stack hem till becca. 
Nu idag så ska jag bara chilla och plugga lite med. Ganska gött att ligga inne i sängen när regnet öser ner uta. Hösten kan vara ganska mysig också. 
mobilbider. Föj mig på Insta och twitter @aliicejohanna på båda. 

Becca....

Massa bilder här från praoen. Beccabeccabecca haha. 
becca tar en kaka....

becca tvättar händerna.....

becca gör oboy...

Becca äter melon....

Becca skrattar... 

Becca käkar päron....

Becca skrattar igen.....

Becca visar vägen för några turister.....

Becca letar busskort....
och becca hittar busskortet.... :)
 
 
 

who said, who said your not pefect?

hejsan! Bra med er? Själv är jag sjukt trött och riktigt arg på allt. Vill bara sova. Ganska jobbigt på praoen, men de får väl gå. Var där själv idag pga becca var inte där. Jaja. Imorrn så köt vi på igen. 
Har dansat nu ikvl men var inte så taggad menmen. hejhej!
har ni smakat detta chokladet? GOTT!
 

Step up

Hejsan. Kollar just nu på film. Är så sjukt trött och har sån förjävlig träningsvärk i hela kroppen. Kan knappt gå normalt. Iallafall första dagen på praoen gick väl bra. Inte världens roligaste, men de funka väl, i guess. Ska snart sova nu så godnatt! 
bild från min instagram. Heter @aliicejohanna där- följ mig. 

sky is crying, I am watching, catching teardrops in my hand

hejhej! Dansade teknikklass idag. Herre min gösta vad hon körde hårt med oss, men det var jätteroligt även om det var svårt. vi körde mycket teknik och dans. Också stretch som satan och lite andra jobbiga saker med. Lär ha träningsverk imorgon. 
Imorrn börjar praoen med så måste upp tidigare, bara för tt jag ska åka buss. Wellwell. 
hejdå! 

natten är vacker och du är som natten

hejsan! sitter och lyssnar på radio 1, där Niall är och pratar ända till klockan 5 :) 
Var ut och pw-ade imorse. Fick lite ryck och sprang som en idiot och jag hoppas ingen såg mej, för såg antagligen aslöjlig ut. Men i allafall så var det jättehärligt ute. Kall och frisk luft. Ovanligt mycket folk ut! Folk som rastade sina hundar, körde hem sina båtar, någon liten pojke som skulle lära sig cyklar, gubbar på långsamma mopeder, någon som högg ved och folk som promenerade. När jag spurtade på slutet så sprang jag förbi en snäll gubbe med sin hund och han typ ba; ja kom igen då, det går fort ju. Haha, hörde inte riktigt exakt, hade musik i öronen, men det var lite kul. Ska hem till becca senare. Ha det bra! 
 

We are The people, we rule The world

Hos Becca och myser med tjejerna med godis, ljus och xfactor! Bästa. Ha det bra ni fina!


All I wanna do is love your body.

Har bajs-so. Vi skriver värsta uppsatsen och det är skitjobbigt och skittråkigt. 
På håltimmen fixade jag och becca i allafall prao. Haha vi ska vara på coop. Inte världens roligaste, men det får ju funka. Har haft två prov idag, så nu har jag inte så mycket att plugga resten av veckan, tror jag iallafall? 
Slutar snart, ska sen till stan och dansa lite senare. Ha det bra! 

You´ve been action a bit of tuff lately

Haha en sida om becca på wikipedia. Läs hennes blogg HÄR! 

° So put it all on a paper °

hejsan. I skolan nu. 

Dear october, please be nice to me.

Asså ingenting funkar som jag vill idag! Kan inte lägga över bilder på datorn, kan inte lägga upp bilder från datorn. Ingenting går! Jag som till och med varit ute och fotat lite med. Sen har jag två prov att plugga till, men vill egentligen bara ligga i sängen och glo på film. Min data cpar med, vet inte varför. internet är också helt fuckat. Blir så arg, för inget går som det ska. Helvete!!! hoppas det går bättre för er/ argtjej
 
ursäkta mig!

Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥