Charlie st cloud

Suttit och kollat på den här filmen. Så bra! Har gråtit som en liten bäbis. Helt underbar gråt-film. s e f i l m e n.
 
 

Sju bra.

 







My soul is broken, streets are frosen.

Det var det där med att blogga. Med att ta sig tid, fastän man egentligen har det. Att sakna insperation. Att göra annat istället. Visst, som idag när regnet är framme, så visst borde man kunna slänga in några inlägg, men när nu det har varit bra väder ett par dagar, då vill man inte. Man tar vara på dagarna på ett annat sätt när de fina inte kommer så ofta. Jag vill åka på semester. Med riktig värme. Det skulle varit fruktansvärt gött asså! 
 
Vad gör jag om dagarna då? Den här veckan har jag mest varit på stranden. Inte för att det varit så varmt i vattnet, men i luften iallafall. Varit med kompisar ett par dagar. Blivit beten av myggor och blinknaggar. Ätit på resturang med släkt/vänner. Sovit hos Linda, Nattbadat och haft det bra. I förrgår var vi på tocken och chillade och igår så va vi här hos mej. Vi typ chillade, kollade på film, åt på Raddes och skrattade. Fina Kåååååmpisar :) Har riktigt många bilder, för att Alle gick runt med min kamera hela kvällen, men dock så ser vi bara störda ut på alla bilderna nästa. Haha. får kolla igenom dom igen sen. 
 
Men nu så vet ni. Jag bloggar helt enkelt när jag känner för det. Jag vill inte gå runt och känna mig tvingad att uppdatera, för det var ju faktiskt jag själv som startade denna bloggen. Jag uppdaterar mer på instagram. Där heter jag somsagt @aliicejohanna så följ mig. Ha det bra, så länge får ni mobilbilder, alltid något ju. 
mycket text, mycket bilder. 

Fel i förra

Blev fel där i förra. Rubriken var kvar från ett gammalt inlägg, så det kan bli, men ja nu vet ni. Ni kan låtsas att det står något tufft där :) hej


Festival, shopping och hemmakväll.

Hejhej ligger på stranden med brudarna och schteeeeeeker. Då gött. Vet inte om inlägget kommer upp, vi får se. Heeeeej


There he goes like a shooting star.

Men hejhejhej. Sitter här och fryyyyser. I förmiddes så klippte jag gräset, käkade, stack till johanna som kommit hem från Malta, Kul och se henne igen :) Sen stack vi, linda, becca & Nico till affären sen till Sandviken. Det var fett mycket folk. Vi fick knappt plats att parkera, och vi fick ligga ovanför stranden. Haha. Jaja. Sen så stack vi hem, jag åt, sen träffades vi igen och stack till Hällevik och kvällsdoppade. Var inte så kallt i vattnet, men gud vad kallt det blev i luften. Höll på att dö av kyla när vi skulle köra hem. Har varit hemma en stund nu och ska snart sova,  blir stranden imorgon med. Får ju passa på nu när de är sol. Ha det bra, och njut av vädret! 

Drem until your drems come true.

Hej. Dagen har bestått av att sova, sola, äta hallon, ut och gå, jobba lite och ja.. nu så sitter jag här. ska strax duscha. Sen vet jag inte om det händer något sen? Vi får se. hejdå!
idag är det två år sedan One direction, så typ grattis antar jag. Dom bästa asså! Skulle bara säga de :D

Instragram

följ mig på Instagram - @aliicejohanna  :) 

festival, shopping & hemmakväll

hejhej! Har idag varit på östersjö med Nico och Linda. Vi hade väldigt roligt. Mycket skratt. Det kom ett par regnskurar, men vi gömde oss under marknadsstånden. Sen gick vi runt, kollade i affärer, dom åkte någon äcklig snurrkarrusell, sen åt vi lite pizza, köpte godis på hemmakväll och sen väntade vi aldeles förlänge på tåget hem. Kanske lägger upp bilder på vad jag köpte. Var sen hos farbror en stund och nu så kollar jag på lite topmodel avsnitt. göttans. ha det bra! 
 

I dont stop when im tired, i stop when in finish.

Stack ut och joggade direkt när jag vaknade, fattar inte art jag fick ut mej själv, men de känns bra nu i allafall. Nu ska jag duscha och sen äta. Är sååå hungrig ! Haha. Ikväll tror jag de blir att sticka till östersjö? Förresten har jag namnsdag idag med. Wow omg ;) Hejdå!


baby you light up my world like nobody els.

Ännu en gång där inlägg inte kommer upp. Blir förbannad. men jaja, nog om det. Åt på bellas innan idag med mam och pap. Sen har jag jobbat lite och annars har jag bara chillat!  Skulle mest bara säga hej, så hej! 
typ dagens outfit? faaast bilden är gammal :') 

Jag tvingar dig inte att falla för mig, men du kan väl i allafall snubbla lite?

Blä.


Don't dreas your life, live your dream.

Tre inlägg på en dag, det är ju bra ;) Har varit ute och joggat, vart jätte skönt. Fick sån energi haha. De lät töntigt, men det kändes bra ialf. Va ute i 34 min enligt runkeeper. Är inte säker på om detta inlägg kommer upp, vi får se. Nu ska jag duscha. Heej.


I just want do die in your arms.

Svensk sommar. Man blir ju nästan deprimerad bara av att tänkta på vädret vi lyckats få denna sommar. Ännu värre av att kolla ut genom fönstret. I dag var solen framme i kanske en halvtimme, och då min vänner, ska jag säga att jag var snabb ut. Men jag ska väl inte klaga fööör mycket. Kan ju ändå inte göra något åt det, men jag lovar, det kommer säkert bli varmt i Augusti när vi börjat skolan. Jaja. Så är det. 
 
Igår var jag på kiviks marknad, chillade, klippte gräset och sen stack jag till nico. Vi hade strömavbrott liksom 15 000 andra, men det varade inte så jättelänge. Jag linda och nico stack sen ner till hällevik och träffade folk, och så. 
idag gör jag inte mycket. Slöar typ, men ska snart ut och jogga eller pw, får se vad jag orkar. ha det bra!

You can´t fly unless you let ya self fall.

hej. Det funkar inte att uppdatera från mobilen, vilket känns riktigt surt då jag inte är på datorn så mycket. Har testat jättemånga gånger, med många olika inlägg. Mej jaja, här kommer lite blandade bilder som skulle varit i flera olika inlägg. 

you spinn my head like a rollercoaster

sunset. halvkassa bilder, men jag har inte så mycket annat. hej! 

And the tear stream down My face.

Sitter på en resturang i hörvik, vet dock inte vad dem heter. Vi ska fira morfar som fyllde år nu i veckan . Har kameran med mej så det kanske kommer lite bilder senare eller imon ;)


om du faller, då fångar jag dig!

Hej hej, hemskt mycket hej!
Har inte gjort så mycket idag. Är jättetrött och skulle vilja gå och sova nu, men det lär väl bli att jag sitter uppe förlänge. Jaja. Har i allafall städat mitt rum och färgat den gråa (haha) utväxten så de e väldigt ljust nu, men de var väl så jag ville ha det antar jag. Farbror och kusin kom med ett tag. Kollade på Mysteriet på Greveholm med Ola. Tröttnar aldrig på det. Haha. Dom stack typ nyss. MIn kåååmpisar undrade om jag skulle va med dom, men somsagt så pallar jag inte. Ska ta och kolla på lite avsnitt av Hawaii five-0 nu. Hej då! 
detta är min vän Nico. Hon är snäll ;) 

I need that one thing

Lille katten. Bloggar förresten från mobilen nu. Det verkar funka tror jag :)🐸

 


Friday night

Hejhej. Sitter hos Linda med bästa girlsen. Haha fy vad fult ord. Men vi typ chillar, dom käkar grillat, men jag åt hemma. Vet inte vas vi ska göra, vi får väl se. Ha det bra!!


I will fight to forever. Make it right.

bild och sådära av mej då. 
 

You know my name, not my story.

Jag vet aldrig hur jag ska börja mina inlägg.... Hej? Tjenare? Läget? fghjklkjgfg? wellwell. Har varit på Bellas med Nico, Johanna och Beca. Träffade Ronja där. Vi chillade med milkshake. Sen körde vi till sbg och kollade i affärer. Kom hem , åt och sen skulle vi träffa Ronja och dom andra, men vi var för långsamma, så de skulle typ hem igen när vi var klara. Vi stack till Sandviken istället, jättevarmt i vattnet, men bara jag och Johanna badade. Dom andra fegade ur. Sen körde vi hemåt igen, jag och johanna lekte lite radio på moppen hem. Haha. sen till affären och sen till becca, men var där inte alls länge. Kom hem för en stund sen. Det var min otroligt intressanta dag... eller kanske inte.
Också ett stort grattis till min kära morfar som fyller år idag. Grattis! ♥
Jaja. Nu ska jag... göra något. 

I cross the ocean, i cross the sea

en hel del bilder från ikväll. Njuder på mig själv lite. Vissa skulle kanske behövas ljusa upp lite. Men jag orkar inte. Inte nu i alla fall, en annan dag kanske? Nu ska jag sova. hej! 

If dreams could turn in to reality, it would me you and me. forever.

Men heeeeeeeeeeej! 
Blev inget här igår, Nix. Chillade i hällevik med folk. Grillade, badade och hade roligt. Det var dock inte jättebra väder, men det var väldigt varmt i vattnet. Stora vågor var det med. 
Idag så var vädret piss, så stack med mamma till kristianstad. Vi Var lite snabbt på stan, sen gymmade vi och sen körde vi ut på Långebro eller vad det heter och gick i dom affärerna. Typ elgiganten och lite så. Köppte sock inget speciellt, bara ett skal till mobilen. 
Kom hem vid 6, åt sen kycklingsallad. Stack sen iväg med Nico till stranden och fotade lite. Kommer bilder i ett inlägg snart. Ha det bra, vi hörs! 

Summer time.

Hejhej! Har mest varit ute idag, där av inga inlägg. Drog till Torsö med la familia. Varm och skönt och hyfsat varmt i vattnet. Sen hem och sen till Hällevik med fina vänner. Vattnet var varmare där, så vi badade ganska mycket. Sen till strandträffen, käkade lite pizza och så lite glass med. Snackade om lite allt och så. Sen stack vi till stranden igen. Kollade solnedgången och hade lite kul och så. Sen stack vi hem. Kom nyss hem. lite mobilbilder nu då da. Hoppas på lika dant väder måååååånga dagar! 

Björn GUstavsson

Jag fastnade på massa avsnitt av Björn gustavsson. Asså jag pallar inte, så roligt. hahah. DETTA är rooooooligt. 

Hawaii 5-0

Har varit hos mormor & morfar ett tag. Ätit lite jordgubbar. Nu tar jag och kollar på ett avsnitt av Hawaii 5-0 nu. Ha det bra folket! 

He´s hotter than fire.

Hej. Nivo var här igår. Vi chillade med ben&jerry och några avsnitt av hawaii 5o. 
idag har jag typ sovit, målat, städat och så sprang jag en runda på löpbandet. Blev 30 min med ganska bra fart. Nöjd iallafall. Var alldeles för länge sen sista, men har varit förkyld och så. Jaja. Kanske träffar lite kömpisar. Vi får se om de blir nått. Hadebra! 

I wont let you down.

Man blir ju deprimerad av att bara gå in på facebook. Alla uppdaterar om att dom ska till Justin Bieber.... Vill med det, men asså det fula är att jag inte äns försökte att få biljett. Kan väl bara skylle på mej själv, men herre-min-gösta vad jag vill se honom. Tänt att va typ framme i golden circle.. Jaja. Ha det bra, och grattis till er som fick biljetter / småttdeprimeradtjej_97 
heeeeeeeeeet. 

Ett steg närmare rätt.

hejhej, hemskt mycket hej! Kollade på Svenska Björnstammen igår. Det var väl bra? Fast jag hade bara hört två av låtarna innan... hehe.  om jag skulle göra något vettigt? 
mobilbilder. 

Work

Hej, har målat lite idag, duktigt och ska snart iväg till stan för att jobba i mjölktältet. 
Lite bilder från killebom kommer NÅGON dag. vi får se. ha det bra alla! blir massa bilder från turkiet flr att jag inte har några andra

I brist på annat

har inget speciellt roligt att blogga om.... Kan ju iochförsej säga att jag varit på killebom idag och ikväll. Mycket trevligt. Träffat härligt folk och åkt karruseller (som jag inte kan stava till), så nu är jag yr. Inga mer snurrkarruseller för mig tack. Ska dit imorrn med. Jobbar i mjölktältet då. Det blir kuuuul. Aa... tänkte jag skulle lägga upp lite sånna onödiga random bilder som jag har på datorn. hadebraaaaa

Lite smått och gott.

Detta köpte jag idag. Dom gula skjortsen är från cubus. Asballa tycker jag. Det grå linnet och de rosa linnet är från bikbok. Var rea där. Klänningen är från hm. Kameran ville inte riktigt fånga färgerna, menmen, den är fin. Skalet är bara ett helt vanligt från hm, typ 30 kr. Ringen var jag och bytte till en annan storlek. Fick den när jag fyllde år. Den är från guldfynd by Kenza. NU tror jag att jag sagt allt. Ha det bra! 
 
 
 
 
 

today.

äckliga mobilbilder, men vem bryr sig? 

everything has an end.

Hej på er. Har varit i kristianstad idag. Mycket trevligt, fast det blev ju lite sådär på slutet... 
Köpte lite saker, kanske lägger upp bild på de sen?
imorrn blir de att dra till marknade på killebom och kanske jobba lite med?  
blir bara ett kort tråkigt inlägg, skriver mer senare!

every teardrop is like a watherfall.

Hej hallå! 
Har dragit på mig en förkylning eller vad man säger. Igår så stack jag och några till johanna och grillade och hade skoj. Vi drog också ner till tredenborg och badade vid tors-brygga. Det var faktiskt ganska varmt. Idag har jag bara tagit de lungt, varit en runda hos mormor och morfar och tagit det lungt. Fick med mej några liten jordgubbar hem. De var gott kan jag lova. Imorrn sticker jag till kristianstad och sååå.. HA DE BRA! 
har inga bilder, så bjuder på ytterligare bilder på one direction. nörd 8) 
måste bara säga me att becca är mitt största fan. tufft. Jag har ett fan. 

Konfirmation

bilder från konfirmationen. Linda har fotat alla. Jag har inte orkat lägga in de från min dator. 

Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥