I could make you happy, make your dreams come true.

Hej. Min dator har jag inte haft igång på tre dagar faktiskt! Ojojoj. Hehe nej men därav dålig uppdatering. Det har varit skola, läxor, fritan & dans typ. Idag så är det ju äntligen fredag. efter skolan Träffade jag nico och becca. sen stack jag hem och åt sen så tillbax & då var också linde med. Vi hade himmlans trevlig. Nu har jag nyss kommit hem & kollar på idol. Moa e såå bra! Yes.
Sen imorrn blir det till att typ sova ut, springa en rund, plugga & sen så ska jag iväg till farbror tror jag.
Hoppas ni har det bra! puss hej ! <3

Today I look like this.

/Byxor från Pieces / Baslinne från cubus / Tröja från cubus/ för den som tyckte det var intressant?

/Klocka & armband från ullared (hehe) / ringar från glitter & JC / berlockarmband från thomas sabo /
för den som tyckte det också var intressant?

Dansskoooor

Jätteglader. Idag kom mamma hem med mina nya dansskor. Dom passar jätte bra. Fråga henne också om hon kunde kolla inom cubus om dom hade en sån tröja jag köpte i fredes, fast i blå. Så det gjorde hon. Känns som jag shoppat ganska mkt nu. Får spara pengar nu. Hehe. Puss♥
/ cubus /
/ Team sportia /

21:57

Hej på er. Idag har det  bara varit skolaskolaskola & pluggpluggplugg typ. Såå tråkigt. Vi göra annat roligare. Har en bok som jag nyss börjat på som ska vara utläst och ha en bokrecention om en vecka? typ? kommer inte ihåg exakt när den skulle vara inne, men ändå? sen spanska glosor, tyska glosor & engelska glosor. urk! mm, nog pratat om de, skulle bara visa att jag lever eller något sånnt?
Nu så ska jag läsa lite till, sen sova. puss! ♥

People change, memories don't.

ehhe, många bilder

Sun-day.

Ja, faktiskt en sunday idag med sun. Hehe. Roligt där johanna. Nej men vädret har varit bra för en gång skull. Jag har varit ganske duktigt idag tycker jag allt. Ränsat ogräs, pluggat och tagit mej igenom nästan 7 km (!!!) med nico.
När jag kom hem duschade jag och sen så fanns det skitgod grillad mat. Mumma.
Nu sitter jag och kollar på One tree hill på kanal 5 play, pluggar lite & spelar wordfeud. hehe.
Hoppas ni har haft en bra helg. hej!

Ramones

Mamma kom hem med denna snyggingen nyss, från H&M. väntat jätte länge på kläderna där ifrån, har ett par byxor som kommer i halva oktober. Leveranstiderna är så sjukt dåliga, det borde dom ändra på. Men ialf. Skitsnygg är denna tröjan. Kunde vatt liite större, men blir nog fint till ett par jeans eller svarta byxor. (:

Shopping

49 :- på Cubus. REA.
50 :- på H&M. REA
jätte billigt (:

Friends with Benefits

filmen igår.

Hur kunde jag tro på mirakel?

Hallååå. Hemma nu (okej, de va tre timmar sen, men ändå) från Kstaden. Stack dit efter skolan me johanna linda och julia. Skojj har vi haft. Asså folk måste trott vi var dumma ihuvudet på tåget. Hahah jaja. Gick ialf runt, köpte lite och åt. sen vid kvart över sex började de en bio vi kollade på, kommer inte ihåg vad den hette, men när jag kommer ihåg de så kan jag ju lägga upp en trailer. Sen va den slut vid typ åtta och vi tog tåget hem (: Pappa hämtade oss istan och vi lämnade dom och så. Sen när ja kom hem så vart det typ bara tv. Nu Är jag bajs trött och ska nog faktiskt sova, i think. Klockan är 00:00 nu med för den som bry sej. haha. Bilder på vad ja köpte ska jag också lägga upp. Godnatt. ♥

Hejhej&hej

sitter just nu och försöker att trycka in läxor i huvudet. Inte för att jag lyckas så speciellt bra. Just nu är det svenskan så är jobbig. Har prov där i morrn. Också engelska prov, men de är såhär oförberett, så inget man kan öva till. usch. mm. har inte gjort så himla mycket iveckan. typ skola, läxor & lite så. Nu så ska ska jag gå ner för ska sticka och hämta johanna och nico, sen vidare på dans. kul. Ha detbra! puss <3

Im gonna come back and walk this streets again.

Hej på er. 2 av väldigt många bilder sen i går då jag var med Becca i Ripa, hennes pappa körde. Han e på första bilden. Kan ju säga också att han vann :D Men det var fett skojj där faktiskt, synnd att det var så kallt bara. Kommer nog lägga upp flera bilder. Ska redigera nårra. Dessa är inte de. Men ja, nu så ska jag sova. skola imorrn ju. Puss hej!
ph; me + Nikon 3100 & Tamron 70-300.

Drömmar hör hemma tillsammans med sömnen.

det funkar inte ladda upp mer än denna bilden. jag blir gaaaaaalen. hehe.

hej. jag hinner typ inte blogga nått nu i veckorna. men ska ta och slänga upp nårra smaskiga bilder ;) men just nu så bloggar jag från mobilwn för jag ska snart sova. är så sjukt trött. har dansat och så nu ikvl. hoppas det är bra med er. puss<3


Jag gråter bara i regnet.


Studiedag

Idag har jag typ bara ätit
pluggat
& Suttit vid datorn
Och sen tränat lite och duschat med , men det var inte så intressant.
Imorrn så är det skola igen & så blir de att ta sej igenom mjällbyjoggen också. Jaddå.
Ha'de. Hej!

Tufft


10 år sedan

hämskt.

Life as we know it.

Har suttit och storbölat åt denna underbara film. Har ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni ska det.


Har en film till jag också fick av johanna, vet inte om jag ska se den. vi får se. puss!

Hos Hall

Hejsan. Idag vaknade jag tidigt av mej sj. typ halv tio. Jag och mamma åkte in till stan för typ titta på höstskor elr så men jag vet inte riktigt vad jag vill ha så köpte inget. efter de så käkade jag och städade och efter det så stack jag och mötte hall. Vi har nyss kommit hem till henne nu efter en ganske lång fotopromenad. Vi får väl se om jag kanske visar nån bild här på bloggen. Men nu så sitter jag här vid hennes data och chillar medans hon duschar. Sen senare blir det att STicka hem till mej med henne och linda för att kolla på film. Kommer bli kul.
ha det bra hörrni!
fin bild sen sommarlovet. <3

Who's that girl? Where's she from?

Hejj! Slutade tidigt idag, vilket var härligt. Nu har jag vatt hemma ett bra tag och fotat lite, men det blev inte alls bra + att jag typ inte hade något tålamod. haha. Men nu så kollar jag på tv & lite så, sen senare vid halv fem elr nått ska ja hjälpa mamma me att laga mat & sen så sticker jag bort till johanna för filmkväll. Kul! (:

Torsdag.

Hej och hå. Har varit så mycket i skolan nu i veckan så har inte hunnit med att blogga. Typ för mycket läxoer som man ska göra och så. Men nu så är klockan väl typp 5 och jag sitter och skriver på Tominutestalk. Skulle prata något typ om hur mycket man kollar på tv & är vid datorn. segt. sen har jag också engelskaglosor, annars tror jag att jag klarat av veckans andra läxor. Jag har också åkt på en regäl förkylning. Helt sjukt hur hes jag är och så täppt i näsan och hostar och nyser. men det skiter jag i. Var me på 100 minutersgympan idag & så ska jag dansa senare idag. Johanna skrev innan att dom skulle komma lite efter halv sju, så då får jag vara klar. Nej. nu ska jag fortsätta plugga & sen ska jag byta om och äta lite med. Hoppas ni har det bra. Puss!
en dansbild bara för det, tagen av mamma bytheway. ♥

Tisdag.

skola snart dåja.

Jag behöver dej mer än jag älskar dej, men jag älskar dej så himla mycket!

Jag gav mej ut i regnet.
Ph; me . Nikon 3100 Nikkor 18-55mm & Tamron 70-300mm.

spring tur.

hej på er. jag och nico var ute i 40 min typ och joggade. Blev typ enligt programmet på mobilen 5,5 km. Så stämmer de så e de ju ganske bra. Nu så har jag duschat och sitter och kollar på Idol.
hejpåer!


Hemma igen

Vart sjukt kul på liseberg igår. Åkte en massa, Typ Balder, Kanonen, Lissebergsbanan, Kolorado, Flumeriden, Atmosfear & ja lite allt mölit. Atmosfear är ju klart bäst asså. Hehe.

Liseberg

Här packas det och fixas för fullt för imorrn så drar jag till Liseberg med mina superfina bestiiiiiiiisar c: Vi kmr ha så sjukt rolig och åka en massa! Just nu så msnar ja me nico typ. Annars bara fixar med väskor och så. Nej nu så har ja inget mera att skriva. Pusshej!

Hoooollllaaaaa

Sitter at beccas place now. Vi snackar om Imorrn. För då åker vi nämnligen till Lisseberg. Ska bli så kul asså! Hoppas på att becca nu håller vad hon lovat och följer med mej upp i Atmosfear. Den e sååååå rolig!! IDag så var det en kort dag i skolan. Började med elevensval. Har där show. Sen var det engelska och svenska och sen så slutade vi.
Pusshej!

En fin bild ja hitta på beccas data. så FOTO BY BECCA!


Rast.

Hallå. Sitter hemma hos mej nu med becca. Vi skulle haft idrott men va hade bara genomgång. Så de blev jättelång rast. Nu har vi käkat makaroner. Hehe. Hadebra!


Hejsan hoppsan! Johanna är mitt namn och jag är en tjej på 15 somrar. Jag älskar att fotografera. jag tänkte bjuda på lite av allt i denna blogg. hoppas att just du gillar det. Love. ♥